BeMe invinge acneea cu ajutorul probioticelor!

BeMe invinge acneea cu ajutorul probioticelor!

TRATAMENT PENTRU ACNEE CU PROBIOTICE; UN MATERIAL OFERIT DE BEME

- tags: tratament, acnee, probiotice, vindecare, BeMe -

Persoanele cu piele predispusă la acnee folosesc adesea ingrediente prea dure și elimina uleiurile naturale, expunand pielea la iritanți, ceea ce duce la dezechilibru, roșeață și uscăciune, deoarece umezeala scapă din straturile pielii.

Pielea începe să producă exces de sebum pentru a compensa acest lucru și merge într-un cerc vicios. Utilizarea produselor noastre cu probiotice ajută la refacerea, echilibrarea și protejarea pielii din interior.

Probiotice, tratament acnee, BeMe,
Desi pot parea mici ori diafane, probioticele sunt o arma puternica in lupta cu diverse probleme de sanatate precum acneea 

În calitate de produs inovator pentru îngrijirea pielii, ca si ingredient principal conține binecunoscutul Lactobacillus bulgaricus ce activeaza  microbiomul suprafeței pielii. Acestea sunt antibiotice naturale, capabile să omoare germenii care duc la acnee și la infecții.

Toată lumea înțelege nevoia de a ne menține sistemul digestiv echilibrat și plin de bacterii sănătoase. Pielea noastră este acoperită și de bacterii rele și bune. Cu cât echilibrul bacteriilor benefice pe piele este mai mare, cu atât bariera va fi mai puternică și cu atât mai puțină inflamație veți experimenta.

Bacteriile sănătoase sunt responsabile pentru menținerea echilibrului pH-ului și menținerea pielii suplă și sănătoasă.

Probiotice, acnee, beme,
De la exterior pana la interior, probioticele sunt importante in pastrarea homeostaziei organismului

Probioticele sunt esențiale pentru microbiomul pielii. Probioticele sunt antibiotice naturale, capabile să omoare bacteriile dăunătoare care contribuie la acnee și infecții. In plus, ele lucrează pentru a menține echilibrul pH-ului mai mic, astfel încât bacteriile nesănătoase să nu poată “prinde” și coloniza.

CUM FUNCTIONEAZA TRATAMENTUL BEME IN ACNEE

 tratament acnee, vindecare,

 

+ Tehnologia noastră exclusivă Smart Target ™ funcționează pentru a viza direct porii, de unde încep petele și erupțiile. Deoarece tehnologia noastră Smart Target vizează porii, ingrediente mai active pot fi livrate în porii dumneavoastra.

Aceasta înseamnă că acest ingredient strălucitor poate începe să lucreze rapid și să înceapă să lupte împotriva petelor și să vă curățe pielea.

 tehnologie revolutionara
Livrarea produsului special la nivel de pori creste rata de absorbtie in tesutul tinta

Tehnologia noastră probiotică este avansată și acționează pentru calmarea declanșatorilor imuni naturali din piele.

Produsele noastre sunt FABRICATE CU IUBIRE utilizând cele mai eficiente ingrediente, cele mai pure, provenite din punct de vedere etic, fără cruzime, pentru a vă face strălucirea pielii.

PRODUSE FARA…  o listă lungă de ingrediente discutabile, inclusiv parabeni, sulfați, silicon, sulfat, fosfat pentru a numi doar câteva. De altfel, compozitia produselor a fost descrisa intr-un articol anterior la Doctor MIT.

Pielea este concepută pentru a fi o barieră care ține totul afară: poluanți, iritanți și chiar îngrijirea pielii. Adesea ingredientelor active le este greu să pătrundă suficient de adânc încât să aibă efect. Acest sistem de livrare avansat este unul dintre cele mai noi și mai pionieri domenii ale livrării active.

Face posibilă livrarea activelor către o celulă receptor specifică, direcționată, „forând” mai adânc decât este de obicei posibil pentru a asigura rezultate optime.

BeMe,
Urmeaza indicatiile de tratament pentru rezultatul dorit

Acest articol va este oferit de catre site-ul Beme.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Mollers TOTAL, Omega 3, ginseng, stres,
Anterior
Scapa de oboseala si stres cu ajutorul lui Mollers TOTAL!
Prof. Dr. Raoul Saggini
Urmator
Prof. Dr. Raoul Saggini

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

BeMe invinge acneea cu ajutorul probioticelor!