fbpx

TRATAMENT ARTROZA RIGENERA

TRATAMENT ARTROZA RIGENERA

tratament artroza, rigenera,

TRATAMENT ARTROZA | CELULE PROGENITOARE RIGENERA

Rata de succes de peste 90%

Terapie recomandata gradelor I, II si III de artroza

Terapia in gradul IV de artroza are limitari nefiind o indicatie ca in celelalte grade

O singura interventie, fara necesitatea repetarii

Tratamentul dureaza 40-60 de minute si nu este dureros

Pacientul vine si pleaca pe picioarele sale dupa tratament

Limitari la ridicarea de obiecte grele si sarituri timp de 2 luni; restul activitatilor se pot desfasura normal

Tratamentul are loc in Bucuresti la Clinica Doctor MiT

Pretul pentru tratamentul complet al unei articulatiei este de 1,200 Euro

Tratamentul a doua articulatii este 1,800 Euro (in aceeasi interventie)

Nu este decontat de catre Casa de Asigurari

Amana protezarea, opreste procesul degenerativ ori reface complet suprafata articulara

Programeaza o discutie

PROGRAMEAZA O DISCUTIE

Suna la numarul de telefon cu tarif normal   031 9555  sau completeaza formularul si vei fi sunat de catre consultantul Doctor MiT specializat in aceasta afectiune.

"*" indică câmpurile obligatorii

Articulatie de tratat*

 

CE SPUN PACIENTII RIGENERA

     

CE SPUN MEDICII

PRINCIPIUL TEHNOLOGIEI RIGENERA | TRATAMENT ARTROZA

 

 • Celulele progenitorii sunt izolate cu un dispozitiv incredibil de mic si de eficient si apoi sunt injectate direct in articulatia bolnava.
 • Tehnologia care face posibil acest tratament modern ce poate duce la vindecarea artrozei, se numeste RIGENERA si este folosita in zeci de tari in acest scop precum si in cercetarea stiintifica precum este in cazul E.S.A. (European Space Agency – Agentia Spatiala Europeana) pentru studiul regenerarii tesuturilor in microgravitatie.

 

 • UN TRATAMENT ARTROZA RAPID

  Tratamentul dureaza pana la o ora, incluzand aici obtinerea microgrefelor de celule progenitorii ce dureaza cat doua sesiuni de dezagregare tisulara de 5 minute adica un total de 10 minute.

 • Beneficiarul tratamentului pleaca acasa fara sa aiba limitari sau restrictii altele decat cele normale precum sa nu puna presiune pe articulatia tratata (alergare, sarituri sau carat de obiecte grele) timp de 4 saptamani.

 

 

 • OSTEOARTRITA, ARTRITA SAU ARTROZA: ACELASI LUCRU

  Rigenera trateaza orice tip de articulatie si este recomandata pentru artrozele de gradul I, II si III.

 • In gradul IV de artroza Rigenera nu mai are impact la nivelul suprafetei articulare insa poate reduce durerea iar pacientii solicita terapia pentru amanarea protezarii. Adesea, Rigenera reprezinta singura solutie pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor ce, din diferite motive, nu pot suporta operatia de protezare. De retinut ca artroza mai poarta denumirea si de osteoartrita sau, mai simplu, artrita.

 • PESTE 90% SUCCES CU O SINGURA ADMINISTRARE

  Atunci cand gradul de artroza este corect identificat iar pacientul este compliant privind indicatiile post-tratament, gradul de reusita in tratament este foarte inalt, de 90%.

  Specialistii dar si pacientii cu “experienta” in artroza, pot identifica castigul de grosime a tesutului articular comparand imaginea de sus cu cea de jos respectiv aceeasi incidenta a articulatiei investigate RMN inainte de administrarea terapiei Rigenera in artroza si apoi la 3 ani dupa tratament.

 • Fiecare calup de imagini reprezinta cate un pacient investigat cu incidenta frontala si laterala. Detalii suplimentare in marginea inferioara a fiecarei imagini - interpretarea imaginilor se face pe 1/2 stanga sus versus jos si 1/2 dreapta sus versus jos.
  Tratament artroza Rigenera caz I
  Figura1: Castig (stanga) de la 1,064 mm la 1,226 mm respectiv (dreapta) de la 1,223 mm la 1,555 mm

  Tratament artroza Rigenera caz II
  Figura2: Castig (stanga) de la 1,339 mm la 1,472 mm respectiv (dreapta) de la 1,489 mm la 1,822 mm

  Tratament artroza Rigenera caz III
  Figura3: Castig (stanga) de la 1,068 mm la 1,263 mm respectiv (dreapta) de la 0,893 mm la 1,914 mm

  Aceasta terapie celulara, ce se administreaza o singura data sau, in cazuri rare, cu o repetare peste multi ani de zile, ajuta medicul in gestionarea pacientului intr-un mod modern, fara sa fie nevoie de injectari multiple in articulatie cum este cazul “terapiei vampir” cu plasma.

 • Aceasta unica administrare este  un aspect apreciat din 2012 de catre toti pacientii Rigenera din lume si, incepand cu 2018, si de catre pacientii din Romania, .

 • CEL MAI BUN RAPORT REZULTAT-COST DIN CLINICA DOCTOR MIT

  Pretul de baza al terapiei cu administrare unica de celule progenitorii Rigenera este de 1,200 Euro per articulatie tratata si variaza in functie de gravitatea cazului si a conditiilor de administrare a tratamentului (in cabinet / artroscopic / intraoperator).

  Daca este necesar sa se administreze terapia cu microgrefe pentru vindecare in artroza la nivelul mai multor articulatii, atunci se folosesc dispozitive consumabile Rigeneracons mai mari, astfel incat pretul terapiei sa fie cat mai eficient pentru pacient iar pretul de baza pentru tratarea a doua articulatii in cursul aceleiasi interventii este de 1,800 Euro.

 • Majoritatea tratamentelor se realizeaza la pretul de baza.
  Lansare Rigenera - tratament pentru artroza si defecte tegumentare
  Dr. Bogdan Ivanescu, fondatorul Doctor MIT, in dialog cu chirurgul plastician Anna Fogli si cu inventatorul tehnologiei Rigenera, prof. Antonio Graziani, in timpul lansarii Rigenera in Romania, anul 2018.

  Tehnologia Rigenera este indicata ca si terapie pentru coxartroza (artroza de sold), gonartroza (artroza de genunchi), artroza de glezna, de umar si de orice alta articulatie unde poate ajunge medicul in scopul injectarii concentratului.

  Administrarea microgrefelor Rigenera se face sub control imagistic la nivel de sold si nu doare in cazul nici unei articulatii.

 • TRATAMENT ARTROZA: EFECTE RAPIDE, FARA NEVOIE DE REPETARE

  Chirurgul Dragos Zamfirescu, Clinica Zetta, Mihai Rascu, celule progenitorii, artroza, Rigenera,

  Chirurgul plastician Dragos Zamfirescu, fondatorul Clinicii Zetta, alaturi de chirurgul ortoped Mihai Rascu, explica comunitatii stiintifice logica utilizarii de celule progenitorii obtinute prin tehnologia Rigenera, pentru regenerarea tesuturilor

  Asa cum a aratat inca de la lansarea Rigenera in Romania in 2018 chirurgul ortoped Mihai Rascu, aflat alaturi de chirurgul plastician Dragos Zamfirescu, efectele terapiei cu celule progenitorii incep sa se vada imediat, in 24 -48 de ore de la administrarea transplantului autolog-omolog, in primul rand prin diminuarea, pana la disparitie a durerii si apoi, in termen de 3-12 luni, prin recuperarea suprafetei articulare. Un numar redus de pacienti cunoaste o crestere a jenei dureroase in primele doua zile de la tratament urmand ca, si in cazul acestora, efectele pozitive ale terapiei, reducerea pana la disparitia durerii si recapatarea mobilitatii, sa se instaleze in acelasi interval de timp.

 • PROGRAMARE LA TRATAMENT ARTROZA

 •   031 9555

clinica doctor mit, tratament, rigenera,

 

REFERINTE:

Marcarelli, M.; Zappia, M.; Rissolio, L.; Baroni, C.; Astarita, C.; Trovato, L.; Graziano, A. Cartilage Micrografts as a Novel Non-Invasive and Non-Arthroscopic Autograft Procedure for Knee Chondropathy: Three-Year Follow-Up Study. J. Clin. Med. 2021, 10, 322. https://doi.org/doi:10.3390/jcm10020322

Marcarelli, M., Fiammengo, M., Trovato, L., Lancione, V., Novarese, E., Indelli, P. F., & Risitano, S. (2020). Autologous grafts in the treatment of avascular osteonecrosis of the femoral head. Acta bio-medica : Atenei Parmensis, 91(2), 342–349. https://doi.org/10.23750/abm.v91i2.8188

Viganò, M., Tessaro, I., Trovato, L. et al. Rationale and pre-clinical evidences for the use of autologous cartilage micrografts in cartilage repair. J Orthop Surg Res 13, 279 (2018). https://doi.org/10.1186/s13018-018-0983-y

Tsoukas, D., Muntean, I., Simos, C., & Sabido-Vera, R. (2023). Prospective Observational Study of a Non-Arthroscopic Autologous Cartilage Micrografting Technology for Knee Osteoarthritis. Bioengineering, 10(11), 1294. https://doi.org/10.3390/bioengineering10111294

 

ALTE ARTICOLE DE INTERES PRIVIND TRATAMENTUL ARTROZEI

 

Tratament artroza, Rigenera,

Intr-o singura interventie ce dureaza doar o ora, terapia cu celule progenitoare opreste procesul degenerativ si stimuleaza refacerea tesutului cartilaginos.

Dr. Mihai Rascu ne vorbeste despre aplicarea tehnologiei Rigenera in tratamentul artrozei.

Tratament artroza, celule progenitorii,

Cel mai nou tratament pentru artroza! Artroza poate fi vindecata cu ajutorul tehnologiei de microgrefare Rigenera.

Celule progenitorii, escare, artroza,

Sonia Argint si Doctor MIT intra in detaliile tehnologiei de izolare a celulelor progenitorii in tratarea artrozei, escarelor si arsurilor.

tratament cu celule progenitorii, Rigenera,

Afla ce pot face celulele progenitorii pentru tine sau pentru cineva drag tie! Urmareste acest episod sau suna la 0760 01 33 11 pentru detalii!

Rigenera, artroza, alopecie, cicatrice, celule progenitorii,

Cel mai bun tratament al artrozei, escarelor, piciorului diabetic si al arsurilor prin microgrefarea cu progenitorii obtinute cu Rigenera.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Colagen, Biosil, Balanica,
Anterior
Poti stimula din nou productia de colagen cu BioSil! PART. 2
Biosil, colagen, Balanica,
Urmator
Poti stimula productia de colagen cu BioSil! EP. 1

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for dorina
  dorina
  24/08/2023 at 7:04 am — Răspunde

  Buna ziua,pentru artrita la maini,se poate? cam cat m-ar costa ?Multumesc !

  • 25/08/2023 at 1:38 pm — Răspunde

   Buna ziua, Dorina!
   Tratamentul cu Rigenera poate fi o opțiune viabilă pentru artrita la mâini, dar este important să veniți la un consult in cadrul clinici doctor mit pentru mai multe detalii și informații.
   Multă sănătate si o zi minunata!
   tel: 0319555
   clinicadoctormit.ro/servicii-consultatii-proceduri-si-tratamente/

 2. Avatar for Virgi
  Virgi
  18/08/2023 at 2:20 pm — Răspunde

  Buna ziua!
  Procedura se poate aplica si in cazul herniei de disc?

  • 24/08/2023 at 1:36 pm — Răspunde

   Buna ziua!
   Din pacate tratamentul cu rigenera nu se poate aplica in cazul herniei de disc.
   Multa sanatate !

 3. Avatar for Florica
  Florica
  09/02/2023 at 3:59 pm — Răspunde

  Coxartroza C6 -C7 se poate face procedura.Preț aproximativ.Mulțumesc

 4. Avatar for Ioan
  Ioan
  01/09/2022 at 10:04 am — Răspunde

  Rigenera este indicat și pentru artroza la coloana ?

  • 05/09/2022 at 6:38 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Rigenera trateaza orice tip de articulatie (cu exceptia falangelor distale), putand fi folosita acolo unde este posibila injectarea articulatiei.
   Pentru programari sau mai multe detalii puteti suna la acest nr de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 5. Avatar for Grigore
  Grigore
  31/08/2022 at 9:52 am — Răspunde

  Diagnostic coxartroza primara,bilaterala ,gonartroza primara,bilaterala cu operatie de fractura de sold recenta ,intreb daca terapia in cazul meu este eficienta,mentionez ca am si 82 de anii ,multumesc.

  • 05/09/2022 at 6:17 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Cu siguranta! Chiar daca patologiile asociate, antecedentele si varsta, pot influenta negativ, tot puteti beneficia de acest tratament!
   Pentru detalii si programari, puteti suna la acest nr de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 6. Avatar for Adina
  Adina
  30/08/2022 at 7:51 pm — Răspunde

  Am gonartroza avansata la ambii genunchi.(concluzie RMN).Pot face aceasta procedura?

  • 05/09/2022 at 6:21 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Cu siguranta, puteti beneficia de acest tratament!
   Pentru mai multe detalii si programari puteti suna la acest numar de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 7. Avatar for Adina
  Adina
  30/08/2022 at 7:48 pm — Răspunde

  Am gonartroza avansata la ambii genunchi.Pot face tratamentul dumneavoastră?

  • 05/09/2022 at 6:21 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Cu siguranta, puteti beneficia de acest tratament!
   Pentru mai multe detalii si programari puteti suna la acest numar de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 8. Avatar for Dan
  Dan
  29/08/2022 at 3:07 pm — Răspunde

  Buna ziua , am facut un RMN la genunchiul drept si am primit urmatoarea concluzie...
  Rezultat:
  Segmente osoase in pozitie normala.
  Productiuni osoase marginale se evidentiaza adiacent suprafetelor articulare ale condililor si ale foselor tibiale.
  Cartilajul trohlear observa eroziuni ce nu ajung la nivelul osului subcondral, aspect sugestiv pentru o condropatie grad IV.
  Cornul posterior si corpul MI apar scazute in volum, cu difuze modificari de semnal cu caracter degenerativ postinterventional.
  Cartilajul condilului medial si mai putin al hemiplatoului tibial este sever erodat, fluidul articular avand contact direct cu osul subcondral, aspect de condropatie grad IV.
  Ligament incrucisat posterior apare crescut in volum, difuz infiltrat interstial.
  Ligament incrucisat anterior cu traiect pastrat.
  Ligamente colaterale, menisc extern cu aspect normal.
  Retinacule patelare cu continuitate pastrata.
  Acumulare lichidiana intraarticulara in exces.
  Fara imagini sugestive pentru ruptura la nivelul structurilor musculare sau tendinoase adiacente articulatiei genunchiului.
  Concluzii:
  Condropatie trohleara si femurala mediala grad IV.
  MI sever degenerat postinterventional.
  Degeenrare mucoida LIP.

 9. Avatar for Marcela
  Marcela
  29/08/2022 at 2:47 pm — Răspunde

  Buna ziua,sunt operată de menisc,de 4 ani,sunt diagnosticata cu gonactroza genunchi drept,acelaș genunchi operat,plus borsita sold drept,mentionez ca am dureri si la soldul stâng,ma ajuta aceast tratament?

  • 05/09/2022 at 6:59 pm — Răspunde

   Buna ziua!
   Tehnica Rigenera ajuta la nivel de orice articulatie, cu exceptia falangelor distale. Este foarte important si gradul de gonartroza, beneficiile fiind reduse daca aveti un diagnostic de grad IV.
   Pentru mai multe detalii si programari puteti suna la acest numar de telefon:

   0374427747

   Va astept!

 10. Avatar for Rodica
  Rodica
  28/08/2022 at 10:57 pm — Răspunde

  Ma intereseaza pentru mama.se poate face la Sibiu sau la Tg Mures?

  • 29/08/2022 at 4:39 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Din pacate, sediul se afla doar in Bucuresti.
   Daca aveti posibilitate, va astept cu drag!
   Va puteti programa la acest nr de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 11. Avatar for Mircea Nechifor
  Mircea Nechifor
  28/08/2022 at 4:52 pm — Răspunde

  As dori sa Ami spuneți la acluj Napoca o clinica pentru a mă programa la un consult

  • 05/09/2022 at 7:03 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Sediul clinicii Doctor MiT se afla in Bucuresti (nu cunosc detalii legate de Cluj), daca aveti posibilitatea sa ajungeti, procedura fiind de scurta durata, cu reintoarcerea la domiciliu in aceeasi zi si fara restrictii majore post procedura.
   Programarea o puteti face la acest nr de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 12. Avatar for Emilian
  Emilian
  27/08/2022 at 8:46 pm — Răspunde

  Oare la Cluj se face aceastä procedurä?

  • 29/08/2022 at 4:07 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Din pacate, sediul se afla in Bucuresti!
   Daca aveti posibilitatea de a ajunge, va astept!
   Va puteti programa la acest nr de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 13. Avatar for Viorel
  Viorel
  24/08/2022 at 8:17 pm — Răspunde

  Bună seara. O clinica în jud Arad aveți? Mulțumesc.

  • 29/08/2022 at 4:54 pm — Răspunde

   Buna seara!

   Din pacate, sediul clinicii se afla doar in Bucuresti!
   Daca aveti posibilitatea de a ajunge, va astept!
   Va puteti programa la acest numar de telefon:

   0374427747

   Ganduri bune!

 14. Avatar for Petru
  Petru
  22/08/2022 at 8:16 am — Răspunde

  La brasov unde aveti o asemenea clinica? Faceti si cu trimitere de la doc.de familie?

  • 22/08/2022 at 12:47 pm — Răspunde

   Tratamentele se fac in Bucuresti, dureaza putin, si in aceeasi zi va puteti intoarce la Brasov. Terapia Rigenera nu este decontata de catre casa de asigurari.

 15. Avatar for Ioana
  Ioana
  20/08/2022 at 1:40 pm — Răspunde

  Eu am artroza la ambi genunchi, la dreptul e os pe os,se pote face acest tratament?

  • 22/08/2022 at 12:44 pm — Răspunde

   Sunati la 0374427747 sau completati formularul din aceasta pagina si va vom oferi raspunsul!

 16. Avatar for Corches Augusta
  Corches Augusta
  19/08/2022 at 10:49 pm — Răspunde

  Dacă lucrați cu casa de asigurări și cum se procedează, mulțumesc.

  • 30/08/2022 at 12:25 am — Răspunde

   Buna ziua!

   Pentru programari puteti suna la acest nr de telefon:
   0374427747

   Tratamentul nu este decontat de catre Casa de Sanatate.

   Ganduri bune!

 17. Avatar for Cosmina
  Cosmina
  18/08/2022 at 2:42 pm — Răspunde

  Am fost identificata de curând cu gonartroza. In plus mă dor și restul articulațiilor. Am 53 de ani și as dori sa știu dacă există vreo șansă de vindecare.
  Multumesc

  • 22/08/2022 at 12:49 pm — Răspunde

   Da, daca ati fost recent diagnosticata, aveti toate sansele sa va vindecati.
   Sunati la 0374427747 sau completati formularul din aceasta pagina si va vom suna noi!

 18. Avatar for Elena
  Elena
  08/04/2022 at 8:07 pm — Răspunde

  Soțul meu are coxartroza dreaptă incipientă polara inferioară. Se poate face terapia Rigenera?Mulțumesc!

  • 08/05/2022 at 10:38 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Sigur, se poate programa la nr de telefon:
   0374 42 77 47

   Multa sanatate!

 19. Avatar for Andrei
  Andrei
  21/03/2022 at 10:33 am — Răspunde

  Buna ziua! Mama 82 ani, coxartroza gradul IV. Tratamentul acesta ii poate ameliora durerile? Am inteles ca de regenerare nu poate fi vorba.

  • 07/04/2022 at 10:53 am — Răspunde

   Din pacate, intr-adevar, nu mai putem influenta nimic la un asemenea grad de artroza cu exceptia durerii.
   Aceasta se poate remite sau diminua pentru cateva luni de zile.
   Este decizia fiecarui pacient in parte, cunoscand aceasta, daca apeleaza la terapia Rigenera in acest scop.
   Ne puteti apela pentru detaliere la 0755337648.
   Multa sanatate!

 20. Avatar for HOARA CONSTANTIN
  HOARA CONSTANTIN
  16/03/2022 at 3:42 pm — Răspunde

  pentru gonartroza plus ruptura de menisc terapia rigernera da rezultate bune?

  • 16/03/2022 at 6:13 pm — Răspunde

   Foarte bune pentru gradul I, II si III de artroza si nimic pentru ruptura de menisc. Sunt doua tipuri diferite de afectiuni.

 21. Avatar for Maria Corina
  Maria Corina
  15/01/2022 at 1:29 am — Răspunde

  Am poliartrita reumatoida, degetele la ambele mâini sunt deformate, ma dor articulațiile si nu mai am mobilitate, îndemânare, dextetitate si forța necesara in maini. Va rog sa imi spuneti daca se exista vreo terapie aplicabila macar pentru stopare evolutiei si a durerii! Sunt din Botoșani si va rog sa imi recomandați o clinica in apropiere Va mulțumesc!

  • 07/04/2022 at 10:59 am — Răspunde

   Da, puteti beneficia de tratament Rigenera la clinica doamnei doctor Sanda Baciu din Piatra Neamt.
   Aveti aici datele de contact:

   CMI DR. BACIU SANDA PIATRA NEAMȚ
   Tel: +40 740 238 027

   L, Mi - 14:00-19:00

   Ma, J, V - 08:00-13:00

   Str. Ștefan cel Mare nr. 76, Piatra Neamț

   Programări între orele 12:00-14:00

   https://www.drbaciusanda.com/contact/

 22. Avatar for Mara
  Mara
  31/12/2021 at 12:59 am — Răspunde

  Buna seara.Nora mea a facut operatie de fibrom uterin si in jurul taieturii s-a invinetit ,asta la o saptamana dupa operatie?E normal?

  • 07/04/2022 at 11:00 am — Răspunde

   Nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Pacientul trebuie vazut de catre medicul curant, musai.

 23. Avatar for Daniela
  Daniela
  13/11/2021 at 1:23 pm — Răspunde

  Buna ziua.Pentru o persoana in varsta de 83 de ani, cu dureri de solduri si greutate la mers , cat de eficient ar fi acest tratament?

  • 07/04/2022 at 11:01 am — Răspunde

   Varsta nu este o problema. Ne intereseaza doar gradul de artroza.
   Ne puteti contacta pentru a ne oferi detalii la numarul de telefon 0755337648.


Back
SHARE

TRATAMENT ARTROZA RIGENERA