TRATAMENT MODERN PENTRU ARTROZA: RIGENERA

TRATAMENT MODERN PENTRU ARTROZA: RIGENERA

TRATAMENT MODERN CU CELULE STEM IN ARTROZA

Acesta este cel mai nou tratament pentru artroza: cu celule progenitorii, un fel de celule stem recoltate fara durere, sub anestezie locala, din spatele urechii, si anume din cartilajul articular. Celulele progenitorii sunt izolate cu un dispozitiv incredibil de mic pentru ceea ce stie sa faca si apoi sunt injectate direct in articulatia bolnava.

Tehnologia care face posibil acest tratament modern care poate duce la vindecarea artrozei, se numeste Rigenera si este folosita in zeci de tari, inclusiv de catre E.S.A. (European Space Agency – Agentia Spatiala Europeana) pentru studiul regenerarii tesuturilor in microgravitatie.

TERAPIE RAPIDA PENTRU ARTROZA

Tratamentul dureaza sub o ora incluzand aici obtinerea microgrefelor de celule progenitorii ce dureaza cat doua sesiuni de dezagregare tisulara de 5 minute adica un total de 10 minute. Beneficiarul tratamentului pleaca acasa fara sa aiba limitari sau restrictii altele decat cele normale precum sa nu puna presiune pe articulatia tratata (alergare, sarituri sau carat de obiecte grele) timp de 4 saptamani.

OSTEOARTRITA, ARTRITA SAU ARTROZA: ACELASI LUCRU

Rigenera trateaza orice tip de articulatie cu exceptia falangelor distale, unde nu poate fi livrat concentratul de microgrefe. Este recomandata pentru artrozele de gradul I, II si III. In gradul IV de artroza nu are impact la nivelul suprafetei articulare insa reduce durerea. De retinut ca artroza mai poarta denumirea si de osteoartrita sau, mai simplu, artrita.

TRATAMENT CU SANSE DE VINDECARE IN ARTROZA – O SINGURA ADMINISTRARE

Specialistii dar si pacientii cu “experienta” in artroza, pot identifica castigul de grosime a tesutului articular comparand imaginea de sus cu cea de jos respectiv aceeasi incidenta a articulatiei investigate RMN inainte de administrarea terapiei Rigenera in artroza si apoi la 3 ani dupa tratament. Fiecare calup de imagini reprezinta cate un pacient investigat cu incidenta frontala si laterala. Detalii suplimentare in marginea inferioara a fiecarei imagini.

Tratament artroza Rigenera caz I
Castig (stanga) de la 1,064 mm la 1,226 mm respectiv (dreapta) de la 1,223 mm la 1,555 mm

Tratament artroza Rigenera caz II
Castig (stanga) de la 1,339 mm la 1,472 mm respectiv (dreapta) de la 1,489 mm la 1,822 mm

Tratament artroza Rigenera caz III
Castig (stanga) de la 1,068 mm la 1,263 mm respectiv (dreapta) de la 0,893 mm la 1,914 mm

Aceasta terapie celulara, ce se administreaza o singura data sau, in cazuri rare, cu o repetare peste multi ani de zile, ajuta medicul in gestionarea pacientului intr-un mod modern, fara sa fie nevoie de injectari multiple in articulatie cum este cazul PRP sau a “terapiei vampir”, fapt apreciat din 2012 de catre toti pacientii Rigenera din lume si din Romania, incepand cu 2018.

CEL MAI COMPETITIV PRET PENTRU TRATAREA ARTROZEI

Pretul terapiei cu celule stem Rigenera, ce se administreaza o singura data, incepe de la 1,200 Euro per articulatie tratata, in functie de gravitatea cazului si a conditiilor de administrare a tratamentului (in cabinet / artroscopic / intraoperator). Daca este necesar sa se administreze terapia cu microgrefe pentru vindecare in artroza la nivelul mai multor articulatii, atunci se folosesc dispozitive consumabile Rigeneracons mai mari, astfel incat pretul terapiei sa fie cat mai eficient pentru pacient.

Lansare Rigenera - tratament pentru artroza si defecte tegumentare
Dr. Bogdan Ivanescu, fondatorul Doctor MIT, in dialog cu chirurgul plastician Anna Fogli si cu inventatorul tehnologiei Rigenera, prof. Antonio Graziani, in timpul lansarii Rigenera in Romania, anul 2018.

Rigenera se indica ca terapie pentru coxartroza (artroza de sold), gonartroza (artroza de genunchi), artroza de glezna, de umar si de orice alta articulatie unde poate ajunge medicul in scopul injectarii concentratului.

Administrarea microgrefelor Rigenera se face sub control imagistic la nivel de sold si nu doare in cazul nici unei articulatii.

EFECTE RAPIDE, FARA NEVOIE DE REPETARE

Chirurgul Dragos Zamfirescu, fondatorul Clinicii Zetta, alaturi de chirurgul ortoped Mihai Rascu, explica comunitatii stiintifice logica utilizarii de celule progenitorii obtinute prin tehnologia Rigenera, in tratarea tesuturilor lezate
Chirurgul plastician Dragos Zamfirescu, fondatorul Clinicii Zetta, alaturi de chirurgul ortoped Mihai Rascu, explica comunitatii stiintifice logica utilizarii de celule progenitorii obtinute prin tehnologia Rigenera, pentru regenerarea tesuturilor

Asa cum a aratat inca de la lansarea Rigenera in Romania in 2018 chirurgul ortoped Mihai Rascu, aflat alaturi de chirurgul plastician Dragos Zamfirescu, efectele terapiei cu celule progenitorii incep sa se vada imediat, in 24 -48 de ore de la administrarea transplantului autolog-omolog, in primul rand prin diminuarea, pana la disparitie a durerii si apoi, in termen de 3-12 luni, prin recuperarea suprafetei articulare.

PROGRAMARE LA TRATAMENT

0755337648

Clinica Doctor MITPentru terapia Rigenera in artroza sunati la numarul de telefon de mai sus. Veti fi programat la o discutie cu domnul doctor Bogdan Ivanescu, fondatorul Doctor MIT. In urma discutiei se va decide oportunitatea administrarii terapiei Rigenera in cazul dumneavoastra si, daca totul este in regula, veti fi programat pentru tratamentul cu durata de o ora, specific Rigenera.

Administrarea va fi facuta de catre medicii ortopezi sau reumatologi din cadrul CLINICII DOCTOR MIT.

ALTE CLINICI RECOMANDATE

Daca sunteti dintr-alt oras decat Bucuresti sau daca doriti ca terapia sa aiba loc intr-alta clinica, iata aici o selectie de clinici acreditate pentru tratamentul artrozei folosind tehnologia Rigenera.

Artro Sport Clinic
Clinica Ortokinetic
Clinica Ozon Life
Spitalul de Ortopedie Medlife
Spitalul de Ortopedie Medlife
Spitalul de Ortopedie Medlife

 

DISTRIBUTIE VETERINARA
Spitalul de Ortopedie Medlife

Biosil colagen
Anterior
Poti stimula din nou productia de colagen cu BioSil! PART. 1
Urmator
STUDIU STIINTIFIC: PANDEMIA, NASTERILE SI CELULELE STEM

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *


Back
SHARE

TRATAMENT MODERN PENTRU ARTROZA: RIGENERA