Curs Prim Ajutor

Curs Prim Ajutor

CURS PRIM AJUTOR |DESCRIERE

Stiu oamenii din echipa ta sa acorde PRIMUL AJUTOR intr-un mod eficient?

Sunt antrenati sa intervina cu incredere, calm si eficienta in situatia in care un copil, un coleg ori un client are nevoie de o interventie vitala?

Ca raspunsul ambelor intrebari sa fie DA, atunci comanda pentru ei CURSUL DE PRIM AJUTOR – DOCTOR MiT. Astfel, daca cineva s-a inecat cu mancare sau, pur si simplu, a cazut jos si nu  mai misca, colegii tai, absolventi ai cursului, vor sti cum sa actioneze cu incredere, calm si eficienta astfel incat victima sa aiba cele mai bune sanse de a reveni la viata normala!

 

AUDIENTA

 x angajati

x bone

x elevi & studenti

x cadre didactice

NUMAR PARTICIPANTI

x max. 30 participanti / curs

DURATA CURS

x 5 ore

METODA

x prezentare teoretica

x hands-on pe manechine de training

x testare finala teoretica & practica

LOCATIE

x locatie aleasa de catre client

(min. 30 m2 open-space)

 

CURS PRIM AJUTOR | STRUCTURA

 Teoria abordarii urgentei

x algoritmul de abordare DRABC

 

Traumatismele capului si coloanei

x comotia cerebrala, gestionare, HAINES

 

Gestionarea cailor aeriene superioare, torace, aparat locomotor

x anatomie, manevre, diferente adult versus copil

Stopul cardio-respirator

x garoul, resuscitarea, defibrilatorul extern

 

Aplicatii practice (hands-on)

x manevre pe manechine robotizate, lucrul individual / in echipa

 

Consolidare si recunoastere

x examinare teoretica & practica, eliberarea diplomei

 

LOGISTICE

x spatiu cu lumina naturala si ventilat (client)

x lunch break la jumatatea cursului (client)

x video-proiector (Doctor MiT)

x perete de proiectie (Doctor MiT)

x 1-6 manechine anatomice robotizate (Doctor MiT)

x materiale studiu (Doctor MiT)

 

TRAINERI

 

Dr. Bogdan Ivanescu - curs prim ajutor

DR. BOGDAN IVANESCU

Medic generalist

 

Dr. Bogdan Ivanescu dedica energie si cunostinte educarii romanilor prin emisiunea TV DIGIPEDIA Stiinta difuzata de DIGI World si prin emisiunea medicala radio, leader national pe segmentul ei, Medicina pe limba ta!, difuzata de Kiss FM.

Dr. Bogdan Ivanescu completeaza cunostintele teoretice cu cele practice pe care le puteti obtine participand la cursurile practice pe care le organizeaza sub egida Doctor MiT. Si, la fel de bine, puteti beneficia de serviciile medicale ale Clinicii Doctor MiT, atunci cand e cazul.

Bogdan Ivanescu este trainer (formator) autorizat de catre Ministerul Muncii din Romania avand, totodata, competente de Medicina Alternativa.

Dr. Alin Popescu - curs prim ajutor

DR. ALIN POPESCU

Medic prima de medicina sportiva

 

Dr. Alin Popescu este cel mai cunoscut medic primar de medicina sportiva din Romania. Este preocupat de sfera medicala a traumatismelor si a interventiei de urgenta, atat in mediul sportiv cat si in cel de zi cu zi.

Astfel, doctorul Popescu este trainer (formator) autorizat pentru sustinerea Cursului de de Prim Ajutor de catre Federatia Romana de Rugby. Pe langa calitatile native de educator, Alin Popescu are o vasta experienta practica de acordare a primului ajutor in cei 22 de ani de cand este Medicul Coordonator al Federatiei Romane de Rugby, participand la marea majoritate a meciurilor echipelor romanesti si ale Stejarilor.

Sustinerea pana acum a nenumarate cursuri de prim ajutor il recomanda ca cel mai potrivit trainer pentru cei ce vor sa descopere tainele a ceea ce international este numit “chain of survival”.

DR. DAN WANYA CRANGU

Medic specialist de medicina sportiva

 

Dr. Dan Wanya Cringu este un distins medic sportiv din Romania, fiind in prezent cadru medical profesionist pentru Federatia Romana de Rugby.

Are un trecut notabil, el lucrand la Directia de Sanatate Publica (DSP) din Bucuresti, vădind interes real pentru starea de sanatate la nivel de populatie, perfect aliniat cu obiectivele prezentului Curs de Prim Ajutor.

Dr. Cringu este implicat activ in dezvoltarea si implementarea protocoalelor medicale pentru jucatorii de rugby, asigurand siguranta si bunastarea acestora in timpul competitiilor si antrenamentelor fiind si un educator certificat World Rugby Federation, contribuind la initiativele organizatiei prin desfasurarea de cursuri de prim ajutor menite sa imbunatateasca pregatirea medicala a echipelor implicate in acest sport.

COST

x minim 700€ / curs

x de la 50€ / participant pentru grupuri  de 15 - 30 de persoane

CERTIFICARE

x diploma de participare

CONTACT

031 9555

 

CURS PRIM AJUTOR | FORMULAR SOLICITARE

 

Curs prim ajutor

IMPORTANT: Cursul absolvit precum si diploma eliberata nu califica cursantul din punct de vedere legal sa indeplineasca rolul de paramedic ori de personal medical de specialitate, nu creeaza cursantului obligatia legala de a acorda primul ajutor si nici nu face responsabil in fata legii trainer-ul (trainer-ii) pentru rezultatul interventiei de prim ajutor acordat de catre cursant ulterior absolvirii prezentului curs tinand cont de multitudinea factorilor obiectivi si subiectivi ce descriu un eveniment ce necesita interventia de prim ajutor.

 

TESTIMONIALE CLIENTI

 

 

 

CERTIFICARI TRAINERI

 

 

 

VEZI ALTE CURSURI

 

 

Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Dr. Alin Popescu,
Anterior
Dr. Alin Popescu
chirurgie robotica, Digipedia, da Vinci,
Urmator
Ai vrea sa te opereze robotul da Vinci? - DIGIPEDIA Stiinta

Back
SHARE

Curs Prim Ajutor