Authentic Jerseys
PROGRAMARI DOCTOR MIT - Doctor MIT

PROGRAMARI DOCTOR MIT

PROGRAMARI DOCTOR MIT

La Centrul de Excelenta in Medicina Translationala din cadrul Institutului Fundeni.
La Centrul de Excelenta in Medicina Translationala din cadrul Institutului Fundeni.

Dr. Bogdan Ivanescu a absolvit in anul 2003 Facultatea de Medicina. In calitate de medic de Medicina Generala este preocupat de aplicatiile celulelor stem in domenii precum Medicina Interna ca parte a unui grup de cercetatori de la “Institutul Clinic Fundeni”, cu specializarea gastro-enterologie ori in hematologie pentru tratarea leucemiilor si limfoamelor la copii.

Impreuna cu o parte din echipa sectiei Chirurgie Plastica a S.U.U.B. (Municipal)
Impreuna cu o parte din echipa sectiei Chirurgie Plastica a S.U.U.B. (Municipal)

In egala masura, alaturi de colectivul de chirurgi plasticieni de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, doctorul Ivanescu a obtinut rezultate impresionante prin tratarea cu celule progenitorii, din august 2019, a pacientilor cu arsuri, dehiscente, picior diabetic ori escare internati in sectia de Chirurgie Plastica a SUUB.

In anul 2012, propune crearea unei asigurari medicale destinate familiilor cu copii diagnosticati cu patologie maligna a sangelui (leucemii, limfoame) in eventualitatea in care acestea nu ar avea resursele financiare necesare acoperirii transplantului. Astfel BCR Asigurari (actualmente Omniasig) da curs initiativei si creaza prima “Asigurare pentru terapii medicale cu celule stem” din Romania.

In anul 2013, dr. Bogdan Ivanescu lanseaza ceea ce va deveni prima si singura platforma media medicala integrata din Romania ‘DOCTOR MIT”. Aceasta isi propune sa ia mit cu mit la analizat si la validat ori la invalidat astfel incat viata romanilor sa se imbunatateasca. Milioanele de telespectatori si de vizualizari ale episoadelor Doctor MIT din mediul online confirma impactul pozitiv pe care platforma Doctor MIT o are la nivelul romanilor.

Dr. Bogdan Ivanescu, invitat constant al Facultatilor de Medicina din tara pentru workshop-uri tematice cu studentii medicinisti.
Invitat constant al facultatilor de medicina din tara pentru workshop-uri cu studentii medicinisti.

Doctorul Ivanescu urmeaza cursuri de microgrefare in cursul anului 2018 si devine trainer al acestei tehnologii pentru chirurgii ortopezi si plasticieni din Romania, implementand si promovand in spitalele mari din tara utilizarea celulelor progenitorii. Un an mai tarziu devine formator acreditat de catre Ministerul Educatiei Nationale si de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale din Romania pentru ca in anul 2020 sa coordoneze inregistrarea in primul studiu clinic din Romania, si al patrulea la nivel mondial dupa S.U.A., China si Rusia, familiilor cu copii diagnosticati cu autism ce au stocat celule stem hematopoietice la nastere. Conform rezultatelor preliminare obtinute de catre prof. dr. Joanne Kurtzberg de la Duke University, pana la 70% dintre acestia vor raspunde pozitiv tratamentului cu celule stem tinere si, in consecinta, vor face progrese semnificative la nivelul vorbirii, fixarii privirii interlocutorului si a integrarii sociale.

*

PROGRAMARIClinica Doctor MIT

Doctorul Bogdan Ivanescu ofera consiliere medicala in cadrul CLINICII DOCTOR MIT aflata in Bulevardul Pipera nr. 58, Bucuresti. Programarile pentru intervalele orare si calendaristice

Miercuri: 12:00 – 15:00 / Joi: 12:00 – 15:00

se fac prin Call Center Doctor MIT la numarul de telefon:

0374427755

sau la programari@doctormit.ro

Fiecare programare are durata de 25 de minute si pretul de 200 RON si se fac in limita disponibilitatii intervalelor orare. Clinica Doctor MIT, se afla in acceasi cladire cu Clinica de Ortopedie Ortokinetic si ofera acces cu rampa pentru pacienti si parcare interioara. Click aici pentru GOOGLE MAPS.

*

DESPRE POLITICA GDPR, COLECTAREA DE DATE PERSONALE SI SERVICIILE PRESTATE

Doctor MIT respecta politica de confidentialitate a datelor conform normelor GDPR – citeste mai multe despre aceasta aici Politica de Confidentialitate Doctor MIT. Activitatea de consiliere/educatie medicala se desfasoara in baza diplomei de Medic de Medicina Generala cu seria U nr. 0153302 emis in 30 septembrie 2003 de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania si a atestatului de Formator seria N nr. 00110654 emis in 19 septembrie 2019 de catre Ministerul Educatiei Nationale & Ministerul Muncii si Justitiei Sociale. Serviciile prestate sunt contracost – nu exista contracte de decontare precum cel cu Casa de Asigurari de Sanatate. Beneficiarul consimte ca a citit si inteles continutul acestei pagini web.

Anterior
Gravida in epidemia de coronavirus? Iata cum te poti pazi!
Urmator
ROLUL CELULELOR STEM IN TRATAREA COVID-19

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *Authentic Jerseys
Back
SHARE

PROGRAMARI DOCTOR MIT