PROGRAMARI DOCTOR MIT: SUNA ACUM!

PROGRAMARI DOCTOR MIT: SUNA ACUM!

La Centrul de Excelenta in Medicina Translationala din cadrul Institutului Fundeni.
La Centrul de Excelenta in Medicina Translationala din cadrul Institutului Fundeni.

Dr. Bogdan Ivanescu a absolvit in anul 2003 Facultatea de Medicina. In calitate de medic de Medicina Generala este preocupat de aplicatiile celulelor stem in domenii precum Medicina Interna ca parte a unui grup de cercetatori de la “Institutul Clinic Fundeni”, cu specializarea gastro-enterologie ori in hematologie pentru tratarea leucemiilor si limfoamelor la copii fiind co-autor a comunicari stiintifice internationale.

Impreuna cu o parte din echipa sectiei Chirurgie Plastica a S.U.U.B. (Municipal)
Impreuna cu o parte din echipa sectiei Chirurgie Plastica a S.U.U.B. (Municipal)

In egala masura, alaturi de colectivul de chirurgi plasticieni de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, doctorul Ivanescu a obtinut rezultate impresionante prin tratarea cu celule progenitorii, din august 2019, a pacientilor cu arsuri, dehiscente, picior diabetic ori escare internati in sectia de Chirurgie Plastica a SUUB.

In anul 2012, propune crearea unei asigurari medicale destinate familiilor cu copii diagnosticati cu patologie maligna a sangelui (leucemii, limfoame) in eventualitatea in care acestea nu ar avea resursele financiare necesare acoperirii transplantului. Astfel BCR Asigurari (actualmente Omniasig) da curs initiativei si creaza prima Asigurare pentru terapii medicale cu celule stem din Romania.

 

In anul 2013, dr. Bogdan Ivanescu lanseaza ceea ce va deveni prima si singura platforma media medicala integrata din Romania DOCTOR MIT. Aceasta isi propune sa ia mit cu mit la analizat si la validat ori la invalidat astfel incat viata romanilor sa se imbunatateasca. Milioanele de telespectatori si de vizualizari ale episoadelor Doctor MIT din mediul online confirma impactul pozitiv pe care platforma Doctor MIT o are la nivelul romanilor.

Dr. Bogdan Ivanescu, invitat constant al Facultatilor de Medicina din tara pentru workshop-uri tematice cu studentii medicinisti.
Invitat constant al facultatilor de medicina din tara pentru workshop-uri cu studentii medicinisti.

Doctorul Ivanescu urmeaza cursuri de microgrefare in cursul anului 2018 si devine trainer al acestei tehnologii pentru chirurgii ortopezi si plasticieni din Romania, implementand si promovand in spitalele mari din tara utilizarea celulelor progenitorii. Un an mai tarziu devine formator acreditat de catre Ministerul Educatiei Nationale si de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale din Romania pentru ca in anul 2020 sa coordoneze inregistrarea in primul studiu clinic din Romania (al patrulea la nivel mondial dupa S.U.A., China si Rusia), familiilor cu copii diagnosticati cu autism ce au stocat celule stem hematopoietice la nastere. Conform rezultatelor preliminare obtinute de catre prof. dr. Joanne Kurtzberg de la Duke University, pana la 70% dintre acestia vor raspunde pozitiv tratamentului cu celule stem tinere si, in consecinta, vor face progrese semnificative la nivelul vorbirii, fixarii privirii interlocutorului si a integrarii sociale.

PROGRAMARE CONSILIERE MEDICALA

In contextul COVID-19, doctorul Bogdan Ivanescu ofera consiliere pentru sanatate in conditii de telemedicina prin intermediul platformei ZOOM. Programarile se fac in functie de intervalul orar disponibil prin call-center Doctor MIT la numarul de telefon:

0374427755

sau la [email protected]

in fiecare JOI intre 14:00 – 17:00

Consilierea dureaza pana la 25 de minute si are pretul de 200 RON (fara taxe) si se face in limita disponibilitatii intervalelor orare.

Clinica Doctor MIT

DESPRE SERVICIILE PRESTATE, POLITICA GDPR SI COLECTAREA DE DATE PERSONALE

Doctor MIT respecta politica de confidentialitate a datelor conform normelor GDPR – citeste mai multe despre aceasta aici Politica de Confidentialitate Doctor MIT. Activitatea de consiliere/educatie medicala se desfasoara in baza diplomei de Medic de Medicina Generala cu seria U nr. 0153302 emis in 30 septembrie 2003 de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania si a Atestatului de Formator seria N nr. 00110654 emis in 19 septembrie 2019 de catre Ministerul Educatiei Nationale & Ministerul Muncii si Justitiei Sociale. Serviciile prestate sunt contracost – nu exista contracte de decontare precum cel cu Casa de Asigurari de Sanatate. Beneficiarul consimte ca a citit si inteles continutul acestei pagini web.

gravida, coronavirus,
Anterior
Gravida in epidemia de coronavirus? Afla ce sa faci!
celule stem, Covid-19,
Urmator
TRATAREA VIRUSULUI COVID-19 CU CELULE STEM

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for Radu
  Radu
  31/10/2021 at 11:19 am — Răspunde

  Buna ziua,am o osteo artroza la degetul mare la piciotul sting!Pot Găsire la DV’s o rezolvare?Multumesc!

  • Avatar for Doctor MiT
   22/05/2022 at 10:51 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Puteti suna la acest nr de telefon pt mai multe detalii:

   0755337648

   Ganduri bune!

 2. Avatar for CIPRIAN
  CIPRIAN
  03/07/2021 at 4:40 pm — Răspunde

  Bună ziua. Am vazut o emisiune TV în care ați fost invitat și am înțeles de la dvs. ca exista un spray nazal anticovid19 sub denumirea de HPMC. Va rog sa îmi comunicați unde as putea găsi acest spray nazal HPMC, întrucât nu îl găsesc în farmacii. Va mulțumesc anticipat!

  • Avatar for Doctor MIT
   12/07/2021 at 2:45 pm — Răspunde

   Aici aveti toate informatiile despre el: https://www.doctormit.ro/spray-nazal-taffix/

   • Avatar for Doctor MIT
    12/07/2021 at 2:45 pm — Răspunde

    Si de aici il puteti cumpara: https://www.taffix.ro/pages/produsetaffix

 3. Avatar for Ionela
  Ionela
  11/06/2021 at 9:46 am — Răspunde

  Buna ziua. Numele meu este Ionela si am o fetita de 1 an si 3 luni diagnosticata de la nastere cu epilepsie, hipoxie, ulterior i am facut rmn ul de la care a iesit ca are paralizie cerebrala, tetrapareza spastica dislocare de sold drept, luxatie de sold stang, nu vede si nu aude si este foarte spastica. As vrea sa va rog sa mi spuneti daca ar ajuta o tratamentul cu celule stem, mentionez ca nu am recoltat la nastere. Astept raspunsul dv. Va multumesc!

  • Avatar for Doctor MIT
   14/06/2021 at 10:01 am — Răspunde

   Din nefericire in Romania, pana la aceasta ora, nu se fac transplanturi alogene adica cu celule stem de la alte persoane. Va sugerez sa cautati aici studii clinice in lume care sa abordeze patologia descrisa https://clinicaltrials.gov/

 4. Avatar for Olimpia
  Olimpia
  15/01/2021 at 11:30 pm — Răspunde

  Buna ziua
  Diagnosticat cu psoriazis la 20ani(acum are23ani)in prezent tratament local cu unguent fara cortizon,cum ma puteti ajuta sa ma vindec de aceasta boala fara leac?
  Mentionez ca sunt din Timisoara,cum putem beneficia de o consultatie la d voastra?

  • Avatar for Doctor MIT
   14/06/2021 at 10:02 am — Răspunde

   Va sfatuiesc calduros sa gasiti un dermatolog in Timisoara deoarece vreun tratament curativ nu cunosc ci doar din cele ce tin boala sub control.


Back
SHARE

PROGRAMARI DOCTOR MIT: SUNA ACUM!