Authentic Jerseys
Iata cea mai moderna solutie pentru aciditatea gastrica! - Doctor MIT

Iata cea mai moderna solutie pentru aciditatea gastrica!

Iata cea mai moderna solutie pentru aciditatea gastrica!

 

Te-ar mai putea interesa

 

Transcript

Bine ati venit la Doctor MIT!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa caut adevarul din spatele miturilor ce spun ca daca esti gravida si ai burta tuguiata vei naste un baiat sau ca bebelusul mult asteptat va avea un par bogat daca, in sarcina, ai suferit de arsuri in cosul pieptului.

Astazi nu vom vorbi despre sarcina insa ne vom opri in zona stomacului si vom afla care este cea mai moderna abordare a arsurilor gastrice.

Solutia pentru aciditatea gastrica

Ca sa va conving asupra utilitatii si eficientei acestei solutiii care ma incanta, ar trebui sa ii analizam modul de actiune nu inainte insa de a ne uita ochi in ochi cu dusmanul. Cine este responsabil pentru arsurile gastrice?

1. acidul acetic 2. Acidul sulfuric
3. acidul citric sau 4. Acidul clorhidric

Pe primul, acidul acetic, il gasim in otet nu in stomac. Pe al doilea il gasim in bateria masinii si Doamne-fereste sa ne ajunga in stomac. Acidul citric se gaseste in citrice precum lamaile deci nu e produs de corpul nostru pe cand impricinatul nostru este acidul clorhidric pe care stomacul nostru il produce in mod constant.

De ce am avea nevoie de un astfel de acid daca ne face viata amara, la propriu?

1. are efect antibacterian 2. Este implicat in una dintre cele mai importante etape ale digestiei
3. si prima varianta si a doua sunt corecte sau 4. De fapt prezenta acidului clorhidric este un atavism adica o ramasita a vremurilor in care ne plimbam prin copaci si mancam aproape exclusiv verdeturi fiind necesar pentru descompunerea celulozei

Desi ultima varianta de raspuns poate parea apetisanta, de fapt e falsa. Al treilea raspuns este cel corect.

Cauzele aciditatii gastrice

Atunci daca acidul clorhidric ne este util, de ce ajunge sa ne arda pe interior?

1. pentru ca mucoasa gastrica este degradata 2. Pentru ca mancam prostii si stimulam secretia in exces a acestui acid
3. pentru ca sfincterul cardia ce protejeaza esofagul de acidul clorhidric se relaxeaza si sucul gastric urca inapoi spre gat dand senzatia de arsura sau 4. Din toate aceste motive

Aciditatea pe care o resimtim si care cateodata ne face sa ne indoim de durere este provocata prin toate aceste mecanisme, durerea fiind intensa, atroce si de lunga durata.

Atunci, cum v-ati dori sa fie solutia pe care sa v-o prezint?

1. cu instalare rapida a efectului antiacid 2. Cu efect de lunga durata
3. sa nu aiba gust neplacut asa cum stim ca se intampla in cazul majoritatii produselor sau 4. Ar fi perfect sa faca absolut toate aceste lucruri

Cred ca ultima varianta de raspuns este retorica pentru ca si eu mi-as dori sa se intample TOATE acestea.

Instalarea efectului rapid al unui produs antiacid poate fi realizata prin prezenta in formula a hidroxidului de magneziu care in momentul in care intalneste acidul clorhidric se emotioneaza si se leaga de acesta neutralizandu-l si producand o sare, clorura de magneziu si, ghiciti ce? – APA, care la randul ei dilueaza acidul clorhidric, diminuandu-i concentratia.

Va promiteam ca gasim o solutie si pentru pastrarea pentru cateva ore a efectului benefic -antiacid.

Acesta se obtine cu ajutorul carbonatului de calciu, care, fiind si el entuziasmat de intalnirea cu acidul clorhidric, se leaga de acesta ca, impreuna, sa dea nastere unor compusi care contribuie si ei la alinarea arsurilor de care suferim: clorura de calciu, bioxid de carbon si apa care, ca in cazul hidroxidului de magneziu, dilueaza ce a mai ramas din excesul de acid clorhidric reducand aciditatea din stomacul nostru la valorile apropiate de normal.

Faptul ca aceste doua componente eficiente in lupta impotriva arsurilor gastrice se afla pe un suport masticabil are un avantaj considerabil fata de ceea ce foloseam pana acum pentru ca:

1. permite triturarea amestecului astfel incat absorbtia sa inceapa rapid la nivelul mucoasei sublinguale si sa distribuie, uniform si in timp, continutul antiacid 2. Ofera posibilitatea adaugarii gustului mentolat
3. de fapt ambele sunt importante in mod egal sau 4. Nici una dintre ele nu reprezinta un avantaj

Guma impotriva arsurilor la stomac

Doar un carcotas care nu avut niciodata arsuri in capul pieptului ar alege varianta a patra de raspuns Ceea ce am descris acum, de fapt, este o guma antiacida, nu-i asa? Aceasta idee originala permite, si acum intelegem de ce, instalarea efectului rapid cu pastrarea acestuia pe termen lung, cu distribuirea uniforma a continutului si prezenta gustului mentolat.

Sunt convins ca aceasta este o veste buna pentru voi mai ales in preajma sarbatorilor sau atunci cand stim, in sinea noastra, ca petrecerea la care urmeaza se mergem se va solda cu o masa copioasa!

Curios sa afli cele mai noi solutii medicale? Atunci scrie-ne pe pagina de Facebook a emisiunii sau acceseaza doctormit.ro.

Intreaba si cerceteaza! Si nu pierde Doctor MIT!

Anterior
Vindeca escarele! Afla cum.
Urmator
Carcei? NU FA acest lucru!

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *Authentic Jerseys
Back
SHARE

Iata cea mai moderna solutie pentru aciditatea gastrica!