Siropul de tuse potrivit

Advertorial oferit de MELTUS TUSICALM

MeltusCălătorești frecvent în interes de serviciu sau ești un pasionat de călătorii și de experiențele rezultate în urma acestora? Este înțelept să adaugi în bagajul de călătorie și o trusă de prim ajutor care să conțină medicamente generale, mai ales în cazul vacanțelor prelungite sau în străinătate.

Știai că Centrul de Prevenire și Control al Bolilor recomandă ca trusa de medicamente de vacanță să includă o serie de pastile cumpărate fără rețetă care să te ajute să tratezi afecțiunile minore?!

Așadar, nu uita ca pe lângă tratamentele indicate în cazul durerilor de cap, de măsele sau simplele bomboane mentolate pentru gât, să adaugi și siropul de tuse pentru adulți.

Meltus adulti

Dacă plănuiești să călătorești alături de copii îți propunem și siropul de tuse pentru cei mici. Flacoanele sunt simplu de transportat și nu ocupă spațiu în gențile de voiaj.

Recomandarile MELTUS pentru copii

Meltus Tusicalm copii

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, pătlagină, grindelia, cimbru) și este recomandat în tusea seacă.

 

Meltus Expectolin copii

 

Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iederă, acetilcisteină, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

 

Solacium

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *