Lupta eficient cu tusea!

Lupta eficient cu tusea!

Advertorial oferit de MELTUS TUSICALM

Miere
Mărturiile istorice stau drept dovadă că mierea a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri drept adjuvant în protejarea sănătății și a frumuseții, devenind un adevărat remediu naturist cu nenumărate calități.

Este de reținut faptul că mierea e un important antioxidant, nu conține grăsimi și nu afectează nivelul de colesterol din corp, dar are și proprietăți antibacteriene și anti-inflamatorii.

Însă, cea mai importantă acțiune este utilizarea sa drept remediu contra tusei. În acest sens, dovezile științifice sunt multiple, iar studiile au arătat că este benefică atât în cazul adulților, cât și la copii ori adolescenți. Iar pentru că cei mici sunt predispuși la gripe și răceli, cercetătorii Meltus au creat două tipuri de siropuri, Tusicalm și Expectolin, care combat eficient tusea.

Meltus adulti

 

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante ce acționează împreună, îmbinând într-un singur produs proprietățile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, pătlagină, grindelia, cimbru) și este recomandat în tusea seacă.

 

Combinația unică de ingrediente din siropul de tuse Meltus Expectolin îmbină proprietățile medicinale ale componentelor sale (iederă, acetilcisteina, miere, zinc) cu mierea 100% naturală. Este indicat în tusea productivă.

 

Recomandarile MELTUS TUSICALM

 

PENTRU COPII

Ce poate fi mai plăcut pentru copil decât un sirop de tuse dulce, dar natural, care aduce din natură plantele medicinale direct în sânul familiei tale? Pe lângă faptul că îți ajută micuțul să se bucure de copilărie prin calmarea tusei sâcâitoare și a gâtului iritat, îți oferă posibilitatea să îl răsfeți cu produse 100% naturale, benefice organismului său. Deși mierea poate lupta și singură împotriva dușmanului, adică virusul, cimbrul (Thymus Vulgaris) este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra căilor respiratorii (bronhodilatator) care ajută copilul să respire mai ușor. Grindelia are și proprietăți antiinflamatoare, iar pătlagina (Plantago Lanceolata), ajută prin efectul emolient al mucilagiilor sale asupra gâtului iritat. Adaugă mierea de albine în loc de zahăr, care este și-așa nesănătos, și ai creat aliatul perfect într-un război dat împotriva virozelor... Meltus Tusicalm pentru copii!

PENTRU ADULTI

Tusea persistentă îți face nopțile albe, îți deranjează partenerul ori te enervează 24 din 24? Evită discuțiile de cuplu, alegând o cale la îndemână, și anume, o linguriță de sirop de tuse Meltus Tusicam, ce are la bază mierea, pătlagina, cimbrul și propolisul. Atât mierea, cât și pătlagina au un puternic efect emolient asupra căilor respiratorii iritate. În plus, ca să reduci durata tusei este recomandat să apelezi la o combinație de cimbru și propolis, ambele cu un efect antiviral și bactericid semnificativ. Cimbrul are și efect bronhodilatator, astfel încât vei respira mult mai ușor. Dacă adaugi și grindelia cu acțiunea ei antiinflamatoare, vei obține o combinație de plante medicinale și ingrediente apicole cu acțiune activă asupra tusei uscate. După câteva zile, tusea va deveni doar o tristă amintire, iar tu și partenerul tău veți fi din nou fericiți. Tusea iritativă este o problemă? Te ajută siropul Meltus Tusicalm.

  • Meltus Expectolin pentru copii

Micuțul tău întâmpină dificultăți în respirare? Tușește des, iar din gât se aude un “hârâit” prelung, mai ales când stă întins și încearcă să adoarmă? Ținând cont că tusea productivă este de obicei provocată de bacterii, dacă pe lângă efectul expectorant, siropul are și proprietăți bactericide și antiinflamatorii, efectul de eliberare a căilor aeriene va fi mai rapid. Iedera este cunoscută încă din Antichitate pentru efectul ei expectorant, spasmolitic (relaxează musculatura bronșică) și bactericid. Mierea are efect emolient ajutând la calmarea iritației provocate de tuse, iar Zincul are importante proprietăți imunostimulatoare, ajutând organismul să lupte împotriva tuturor simptomelor răcelii și gripei. Astfel, episoadele de tuse se vor atenua și vor dispărea. Meltus Expectolin conține toate aceste ingrediente fiind un sirop cu proprietăți expectorante, bactericide, antiinflamatoare și emoliente. Atenție însă, este indicat ca micuțul tău să consume lichide calde, care păstrează laringele umed.

  • Meltus Expectolin - pentru adulți

Tusea reprezintă un semnal de alarmă şi trebuie tratată cu seriozitate încă de la început. Din păcate, nu întotdeauna acordăm atenţia cuvenită acestei probleme de sănătate. Trebuie să ai în vedere că poate fi tratată cu succes și cu ajutorul unei substanțe active naturale fără să apelezi la medicamente. Iedera este cunoscută din Antichitate pentru efectul ei expectorant, spasmolitic (relaxează musculatura bronșică) și bactericid. Mierea are efect emolient ajutând la calmarea iritației provocate de tuse, iar Zincul are importante proprietăți imunostimulatoare, ajutând organismul să lupte împotrivă tuturor simptomelor răcelii și gripei. Meltus Expectolin - conține toate aceste ingrediente fiind un sirop cu proprietăți expectorante, bactericide, antiinflamatoare și emoliente. Nu uita să consumi și lichide calde (ceai, supe).

  • Meltus Lollitus

Aliații micuțului tău în cazul în care nu acceptă siropul de tuse sunt acadelele delicioase Meltus Lollitus, care conțin miere polifloră naturală, extract standardizat de Nalbă, Salvie și Lichen-de-piatră și vitamina C. Mierea are efect emolient asupra gâtului inflamat, mucilagiile din nalbă și lichen-de-piatră scad iritația de la nivelul faringelui și contribuie la calmarea tusei, iar Salvia are efect benefic asupra căilor respiratorii superioare. Vitamina C dă vitalitate sistemului imunitar, ajutându-ți copilul să scape cât mai repede de tusea sâcâitoare, iar durerea în gât devine un coșmar îndepărtat și să se intoarcă la joacă.
Solacium

 

Pentru mai multe articole interesante vizitati doctormit.ro

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Alzheimer
Anterior
Ti-e frica de Alzheimer? Afla cum il poti diagnostica!
Tuse, Meltus,
Urmator
Tuse iritativa sau productiva? Iata remediul natural!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Avatar for George
    George
    24/07/2018 at 11:26 am — Răspunde

    Ok


Back
SHARE

Lupta eficient cu tusea!