Parteneri

logo-medicover-parteneri

Medicover este singurul furnizor de servicii medicale care îți oferă acces direct în rețeaua proprie, fără recomandarea medicului și pachete adaptate nevoilor companiei/angajaților. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele.
MedicoverMedipedia

Portalul de informare medicală – www.medipedia.ro, dezvoltat de către Info World, se adresează pacienţilor, medicilor, spitalelor şi centrelor medicale publice sau private şi permite vizitatorilor să îşi gestioneze online propriul Dosar de Sănătate. Compania Info World, este una dintre cele mai cunoscute companii româneşti specializate în furnizarea de soluţii informatice integrate pentru sectorul de sănătate.
Medipediainscript masina.cdr

Farmacistul norvegian Peter Möller (1793 – 1869) a descoperit și patentat în premieră o metodă revoluționară de purificare și de producție a uleiului de ficat de cod, cu abur, utilizată până astăzi. Möller’s este cel mai longeviv tratament din farmaciile din Europa, se vinde ca atare de la 1854!
Möller's